Gaze-Temiz-Gaze-Temiz
http://www.gaze-temiz.com

Ercan Demir hem Kocaoğlu’nun..,

Hemde Ahmet Küçükbay’ın avukatı!

 

Başkan Kocaoğlu, tüm Türkiye’nin dikkatini çeken durumla ilgili açıklama yapma kararı aldı ve haftanın ilk günü avukatı Ercan Demir ile birlikte basının karşısına geçti.

 
Kocaoğlu açıklamalarında;

“Biz de yargıya olan güvencemizden dolayı bugüne kadar bir açıklamada bulunmadık. Bizim dava sürecinden sonra ülkede birçok şey yaşandı. Yarın da duruşmamız var. Duruşma öncesinde kamuoyunu bilgilendirmek için bu toplantıyı yapmış bulunuyoruz” dedi. 
 
Biz bu açıklamaların neden yapıldığını anlayamadık. Bugün basın açıklamasında sayın başkana sorularımız olacaktı, ancak yargıyı etkilememek adına orada olmadık.
 
Kocaoğlu, “Biz de bu operasyonun niye yapıldığını bilmiyoruz. Yapan insanın beyninde tasarladığı bir şey… ‘İzmir Büyükşehir Belediyesi yönetimi ve başkan yıpratılırsa buradan ne çıkar?’ sorusuna; yerel yönetimi CHP’li olan bir belediye yönetiminin zayıflatılmasından başka aklımıza bir husus gelmiyor. Benden kimse bir şey istemedi. İsteyemez de zaten. Kim isteseydi de cevabını alırdıdiye konuştu. 
 
Aziz Başkan’ tek konuda katılıyoruz, Ankara, İstanbul, Kayseri belediyelerinde de bir takım iddialar var ama yargılandıkları ağır cezalık bir durum yok!
 
İstanbul Ankara Belediyelerinin Sayıştay raporları yayınlanmıyor!
 
Adalet Tek Olmalı!!!
 
Nasıl doğru tek ise, Adalet’te tartışılmamalı!
 
Sn Başkan Çete Davasında olan savcılar hakimler FETO kapsamında şu an tutuklular diyor ve hemen yanı başında Ercan Demir var.
 
Ercan Demir profesyonel bir ceza avukatı bunu hepimiz biliyoruz.
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu’na paralelci polisler tarafından kumpas yapıldığını, söylemedikleri sözleri söylemiş gibi tutanaklara geçtiğini ve bu davanın çete kapsamında çıkarılması gerektiğini savunan Avukat Ercan Demir.
 
Diğer yandan, FETÖ terör örgütüne parasal destek vermekle suçlanan işadamı Ahmet Küçükbay’ın avukatlığını yapan Ercan Demir.
 
Ahmet Küçükbay’ın savunmasında da “Biz hep şunu söyledik; Soruşturmanın başladığı günden itibaren kaynağı hukuki değildir. Toplanan delillerin hiçbiri hukuki değildir. Yargılamanın başlamasından itibaren verilen kararlar hukuki değildir…” diye savunmamı yapacak çok merak etmekteyiz.
 
Elbet yazımızın başında söylediğimiz gibi, Ercan Demir Profesyonel bir ceza avukatı.
 
Yarınki davayı bizlerde çok merak etmekteyiz.