Gaze-Temiz-Gaze-Temiz
http://www.gaze-temiz.com

Mutlu Tuncer Soruyor!!!

Bu ne iş diye..,

 

Bir grup gazetecinin Neden Feto'nun davetlisi olarak Amerika'ya götürüldüğünün ve bu geziyi neden sakladıklarının cevaplarını ararken, şimdi de, hemen hemen aynı grubun, Fethullah Gülen'in en faal olduğu, yaşamak istediği Afrika kıtasına da gezi yaptığı ortaya çıktı. FETÖ Turizm'in yolcuları hemen hemen Amerika gezisini yapanlar ile aynı... Ve bu grubun neden sürekli FETÖ'nün parasıyla uzak diyarlara geziler yaptıkları merak konusu...

Feto'nun özel davetlisi olarak Amerika'ya gezi yapan  Hürriyetten Deniz Sipahı, Ben TV sahibi Erol Yaraş, Milliyet'ten Hamdi Türkmen, Posta'dan Bülent Zarif, Akşam Gazetesi'nden Ufuk Türkyılmaz, Zaman'dan Vahit Yazgan Yamanlar Koleji'nin davetlisi olarak Afrika'ya Cape Town'a  da uçmuşlar.  Ekibe,  Star Gazetesi'nden Ahmet Kaplan, Yamanlar Koleji'nin Fen Lisesi Karşıyaka Şubesi Müdürü Şakir Ural , HaberTürk'ten Osman Gencer de eklenmiş.

Geziyi düzenleyen Yamanlar Koleji... Gezinin mihmandarı da FETÖ tutuklusu Yamanlar Koleji'nin Genel müdürü Sabahattin Kasap.  

Star Gazetesi'nden Ahmet Kaplan bu gezinin çok faydalı olduğunu ve Türk okullarını gezdiklerini ballandıra ballandıra yazmış...

Şimdi merakımız daha da arttı.

Erol Yaraş ve Hamdi Türkmen'in dün Yamanlar Koleji'nin Gaziemir Şubesi'nin açılışında hangi sıfatla kurdele kestiğini sormuştuk.  Bu kişilerin Afrika'ya da FETÖ'nün parasıyla gezi yaptığının anlaşılması ise bizde büyük şaşkınlık yarattı!

Fetö okulunun kurdelesini  kesen Hamdi Türkmen  ve Erol Yaraş'ın bu okullarla ilişkisi konusunda merakımız daha da arttı...  FETÖ neden bazı isimleri belirlemiş ve onlara dünyayı gezdirmiş?

Şimdi bu sorunun cevabını arıyoruz! 

Kaynak; Egeekspress