Gaze-Temiz-Gaze-Temiz
http://www.gaze-temiz.com

Sosyal Yaşam Kampusu ile..,

ilgili sorularımız!!!
 
Buca Sosyal Yaşam Kampusu ile ilgili okuyucumuzdan gelen ihbarlar doğrultusunda,
 
Temiz İzmir Derneği tüzüğü gereği İzmir Büyükşehir Belediyesi Bilgi Edinme Birimine sorularımızı yönelttik, 
 
BAŞVURU İÇERİĞİ 
 
Sn yetkili
 
İzmir Buca Sosyal Yaşam Kampusu (Huzurevi) hakkındaki sorularımızın İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından cevaplanmasını talep ediyorum.
 
1- 2013 yılında 1. İhale 41362 Ekap Nolu Sosyal Yaşam Kampusu yaptırılması işinin kesin kabulü yapıldı mı?
 
2- Kesin Kabulü yapıldı ise 2018 tarih 322467 Ekap Nolu Sosyal Yaşam Kampusu Binalarda Teras Yalıtımı, Söve Tamiratları ve Hava Kanalları ile Su Depolarında Tadilat yapılması işinin pazarlık usulü 4.635.000 TL bedelle tekrar ihale edildiği görülmekte. Yeni açılan tesis için olağan mıdır? 
 
3- 2018 tarih 322467 Ekap Nolu Sosyal Yaşam Kampusu ihalesi pazarlık usulü ile olduğundan EKAP dokümanlarından yapılacak işlerin dokümanları gözükmediğinden, ilk yapılan, 2013 yılında 1. İhale 41362 Ekap Nolu ihale ve 2. Yapılan 2018 tarih 322467 Ekap Nolu Sosyal Yaşam Kampusu ihalesinde yapılan işlerin tüm dokümanlarının tarafıma gönderilmesi.
 
4- Kullanıma yeni açılan bir tesiste çıkılan 2'inci ihalede yaptırılan işler 1’inci ihalenin kapsamındaki yaptırılacak işlerde yok muydu?
 
5- İkinci ihalede yaptırılacak işler birinci ihalenin iş kapsamında var ise birinci ihalenin iş kapsamında yaptırılmamıştır?
 
6- İkinci işin Pazarlık Usulü yapılabilmesi için 4734 sayılı Kamu İhale Kanununda Pazarlık Usulü Madde 21. Maddede bulunana-b-c-d-e-f şıklarından hangisi pazarlık usulü ihale edilmesi koşulunu oluşturmuştur?
 
7- İkinci ihalede bahsedilen Teras Yalıtımı, hava Kanalları yapılması birinci ihalede neden olmadığının ayrıntılı açıklaması nedir?
 
8- İkinci ihalede bahsedilen su depolarının tadilatı ise yeni biten ihaledeki su depolarının teknik şartnameye uygunluğu hususunda şüphe oluşturmuyor mu?
 
Yukarıdaki sorularımın maddelere ilişkin cevaplanmasını istiyorum.
 
Sorularımızın cevabı, eksik olsa da geldi,
 

Gelen cevapları inceledikten sonra konuya ilişkin yazılarımız olacak.