Gaze-Temiz-Gaze-Temiz
http://www.gaze-temiz.com

İnceleme için..,

İzmir Valiliği'ne iletilmiş!!!


Temiz İzmir Derneği'ne gelen iddiaların,

Araştırılması için sorularımızı,
 
Cimer üzerinden sorduk, 

 
Sayın yetkili

İzmir ili Menderes ilçesi Gölcükler mahallesi kapalı pazar yerinin imar planında yol ve yeşil alan olarak ayrılmış yerlerine ticari işletmeler yapılarak kiraya verilmektedir.

1- Menderes Belediyesi AK Parti meclis üyelerinin konu hakkında verdikleri 03.07.2020 tarihli meclis önergesi meclis toplantısında oy çokluğu ile reddedilmiş olduğundan ilgili kişiler hakkında herhangi bir işlem yapılamadığından konunun İçişleri Bakanlığı müfettişi tarafından incelenmesi

2-Yasa ve yönetmeliğe aykırı yapılan ticari ,işletmelerin muakkip tarafından incelenmesi gelen müfettiş incelemeye başlamadan önce tarafımın konuya ilişkin elimdeki evrakların istenilmesini ve sonucundan tarafımın bilgilendirilmesini talep etmekteyim.

Bu gün cevap geldi, 

 
Sayın NİVENT KURTULUŞ,

T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)’ ne 27.07.2020 tarihinde yapmış olduğunuz 2003413218 sayılı başvurunuz 07.10.2020 tarihinde MENDERES KAYMAKAMLIĞI tarafından cevaplanmıştır:

Başvurunuz 03.09.2020 tarih ve 2607 sayılı yazımız ile İzmir Valiliği İdare ve Denetim Müdürlüğüne iletilmiştir. İşlem sonucundan ayrıca tarafınıza bilgi verilecektir.

Başvurunuz ile ilgili tüm işlemleri CİMER’in internet adresinden takip edebilirsiniz.