Gaze-Temiz-Gaze-Temiz
http://www.gaze-temiz.com

Cumhurbaşkanlığı Genelgesine..,

Aykırı davrandığınız iddia ediliyor!!!

 

Bugün gelen bilgilendirme mesajı,
 
Bir hayli ilginç,
 
Mesajın içeriğinde,
 
Yer alan basın toplantısında Tunç Başkanın eşi Neptün Hanım ve kızının,
 
Görevi nedir?
 
Belediyenin arabasıyla mı yoksa kendi arabaları ile geldi?
 
Mesajda yer alan diğer iddia ise,
 
Çok ciddi,
 
Sayın Başkan ve Genel Sekretere sormak istiyoruz,
 
İddiada yer aldığı gibi, 
 
“..,işçiler buna karşı çıkınca idare vazgeçmedi bu durumdan esnek çalışırsanız keserim yolu yemeği iş riskinizi dedi. Bu yüzden zabıtadaki işçi şoförler her gün işe geliyor ve şimdide herkes covid-19 oldu..,”
 
Bu iddialar gerçekten çok ciddi,
 
Sosyal Demokrat bir belediyeye hiç yakışmıyor!
 
Gelelim bilgilendirme mesajına
 
“Merhaba Nivent Hanım geçen gün Tunç başkan basın toplantısına gelecek bekliyoruz. Önce siyah bir son model Passat geldi içinden Genel Sekreter Buğra beye yakın kişiler  indi. Arkasından bir son model siyah Passat daha geldi içinden  Buğray bey ile Tunç başkan indi. Arkasından bir gri Passat geldi içinden Neptün hanım ve kızı indi. Arkasından 4-5 tane Laguna geldi. İçinden birileri indi. Passatların plakaları sıralı idi yani kiralık oldukları belli. Hayır soruyorum nerden bu yoğurdun bolluğu yoksa tasarruf tedbirleri deyince CHP’li olan sosyalist geçinen İBB’nin aklına sadece işçilerin mesayisi ve pandemi döneminde esnek çalışan işçinin yemek ve yol parsını kesmek mi geliyor. 

C.B genelgesinde çalışanların esnek esnek çalışma uygulamasına geçileceği  ve idari izinli sayılacağı ayrıca hiç bir hak kaybına uğramayacağı açıkça yazıyordu açıp bakabilirsiniz. İBB ne yaptı biliyor musunuz esnek çalışmaya geçti bir dolu bir boş sistemine hatta bazı birimlerde mesela zabıta trafikte işçileri 8 saat değil de 12 saat çalıştırdı  sonrada maaşlarından yemek yol parası ve iş riski ücretini kesti  maaş bordrolarına da mazeret izinli yazdı. Tabi işçiler buna karşı çıkınca idare vazgeçmedi bu durumdan esnek çalışırsanız keserim yolu yemeği iş riskinizi dedi. Bu yüzden zabıtadaki işçi şoförler her gün işe geliyor ve şimdide herkes covid-19 oldu. Belediye hastalıktan kırılıyor şu anda herkes korona ama ücretler kesileceği için işçi arkadaşlar esnek çalışmaya geçmek istemiyor. Maaş bordrolarına idari izin yerine mazeret izni yazmak resmen C.B genelgesine karşı çıkmaktır kanunsuzdur. İzenerji ve idare suç işlemiştir.”