Gaze-Temiz-Gaze-Temiz
http://www.gaze-temiz.com

Okuyucudan Meleknur Kentli..,

İkazı!!!

 


Dün gazeteci arkadaşımız Ertan Yıldız’ın makalesinden sonra yazısının linkini vererek, kendi yazımızı okurlarımızla paylaşmıştık.

Okurlarımızın takdiri bize can suyu vermekte, ne zaman bıksak, usansak yeter artık desek öyle telefon ve mesajlar alıyoruz ki,yaptığımız işin seslerini duyuramayan insanların çığlıklarına destek  olduğunu anlıyoruz.

İnsanlarımızı böyle çığlıklar atmasına neden olanları önce yüce Allaha sonra Devletimize havale ediyoruz.

Bugün yine bir okurumuzla mesajlaştık.

Hiç dikkat etmediğim bir ayrıntıyı sordu.

Ertan Yıldız’ın yayınladığı, intikam hırsıyla liman tuvaletine sürülen kadın işçinin tebligatındaki imzaya bakıp bakmadığımı sordu.

Dikkat etmediğimi ve nedenini sordum.

Bakın lütfen diye ısrar edince imzanın o zamanki başkan yardımcısı Meleknur Kentli hanıma ait olduğunu gördüm.

İlerleyen diyaloğumuzda, gerçekten de ŞEYTAN ayrıntıda gizliydi.

Okur, Meleknur hanımın yaşadıkları ilçede çok tanınır bir kişilik olduğunu lakin özel hayatının kendisini hiç ilgilendirmediği belirtti.

Bizim içinde aynı etik değerlerin geçerli olduğu altını çizerek karşılık verdik.

Kendiside zamanında sırf önceki belediye başkanına yakınlığından dolayı pasifize edilmiş, geliş çıkış saatlerine kadar irdelenmiş, sürgün gibi belediye binası dışında bir oda verilerek küçük düşürülmeye çalışılmıştı.

Sonradan nasıl olduysa af edilmiş ve asli görevine dönmüştü.

O günler ne kadar onur kırıcıysa, bir kadını bir anneyi bir eşi sırf belediye başkanının kaprisi yüzünden sürgün gibi liman tuvaletlerini temizlemeye gönderen tebligatı imzalamak aynı derecede utanılacak, onur kırıcı bir davranıştır diye düşünüyoruz.

‘’Ağacı kesen baltanın sapı da ağaçtandı, insan mı insanı kırmayacaktı’’

Okurlarımızın bu denli dikkati olması sevindirirken, bir kadının hem de daha önce onuru kırılmış bir kadının başka bir kadının onurunun kırılmasına imza atması bizi çok üzdü.
 
İnsan iyilikleriyle de hatırlanır yaptığı yanlışlarla da. Keşke siz de onurlu duruşunuzla hatırlansaydınız Meleknur hanım.

Emekli olmadan önce Çamlı mahallesinde satın alıp, konteynır yerleştirdiğiniz arazinizde mutlu mesut yaşarken durduk yerde sizi anmazdık.

Sahi, bu araziniz ve 2017 imar barışı ile ilgili sorular sormuştuk.

Yanıt alamadık. Gazeteci olarak hala merak ediyoruz.

Aydınlatırsanız biz de mutlu mesut oluruz.

Meleknur Hanımefendi ile yazdığımız yazıyı tekrar yayınlamakta fayda görmekteyiz.

http://www.gaze-temiz.com/nivent-kurtulus-----------------------------------------------nivents@yahoocom-merak-ettik-melek-hanim/YazarDetay/1049