Gaze-Temiz-Gaze-Temiz
http://www.gaze-temiz.com

CŞB web sitesinde İDK toplantısı..,

Tarihi bildirdi bildirmesine de nerede yapılacağını bildirmedi!!

 

İZMİR ili BAYRAKLI ilçesinde yapılması planlanan hastanenin bugün Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde İDK Toplantısı duyurusu yapılmakta.

Umarız İzmirliler bu toplantıya katılırlar.
 
İZMİR ili BAYRAKLI ilçesi sınırları içerisinde İzmir Bayraklı Hastane Yatırım ve Sağlık Hizmetleri A.Ş. tarafından yapılması planlanan İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü ve Yardımcı Teknik Tesisleri projesi ile ilgili 26/10/2016 tarihinde İDK Toplantısı gerçekleştirilecektir. ÇED Raporu İlgililere ve kamuoyuna duyurulur.
 
Gaze-temiz.com sizler için Proje Hakkında ön bilgi edindi.
 
Sağlık etkinliğinin ve hizmet kalitesinin arttırılması, tedavi çeşitliliğinin ülke geneline yayılması, bölgesel gelişimin sağlık alanında tamamlanması ve maliyet-etkin sağlık hizmetinin sunulabilmesi hedefiyle gerçekleştirilen kamu özel ortaklı Şehir Hastanesi Kampüsleri Projesi’nde önemli bir adım daha gerçekleşti. Halkın yoğun ilgisi ile gerçekleşen temel atma töreninde Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve AKP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın yanı sıra, Milletvekilleri, İzmir Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ile TÜRKERLER Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, GAMA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ergil Ersü ve şirket yöneticileri de hazır bulundular.
 
Temeli atılan İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Kampüsü, yatırımcı firmalar TÜRKERLER Holding ve GAMA Holding ortaklığı tarafından,  36 ay inşaat dönemi içinde tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak. Yatırım tutarı toplam 1.638.022.646 TL olan ve 622.530 metrekare arsa üzerinde, 573.546 metrekare toplam inşaat alanına, toplam 2.060 yatak sayısına sahip olan dev proje, tamamlanmasının ardından TÜRKERLER Holding ve GAMA Holding İş Ortaklığı tarafından 25 yıl boyunca işletilecek.
 
 İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü Projesi; 715 yataklı Genel Hastane, 424 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, 380 yataklı Kardiyovasküler Cerrahi Hastanesi, 141
yataklı Onkoloji Hastanesi, 300 yataklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi ve 100 yataklı Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi ile Hastane Kampüsü’nü destekleyecek çeşitli fonksiyonları  kapsamaktadır.