Gaze-Temiz-Gaze-Temiz
http://www.gaze-temiz.com

Bu Kadar Göz Önünde 0lan Yeri

Nasıl Görmezsiniz!!!

 

Gelen mesajı,

Sizlerle paylaşıyoruz,

Yarın konuya ilişkin yazımız olacak.

"NİVENT HANIM Güzelbahçe  de bugünlerde kaçak kat çıkmaları  o kadar çoğaldı ki  sanki burada belediye yokmuşçasına yada belediye yetkililerinin görmemesi yüzünden çarpık kentleşme ve haksız iskan alanları hızla çoğalmaktadır.

Güzelbahçe'de Kaçak  inşaat yapacaksan git belediye ile görüş  inşaata başla eğer şikayet olursa mühürlerler ceza yazarlar ama cezadan sonra belediye takip YAPAMAZ sen inşaatı bitirirsin ve kullanırsın belediye mühürden sonra inşaatın devamında yasal görevini yapamayan belediye  sorumluları suç işlemeye devam ederler. Kaçak inşaatı yıkmazlar ihale yaptık giren olmadı derler.

YIKIM İÇİN büyükşehir belediyesi veya valilikten araç gereç istemeyi gündeme GETİREMEZLER  yada usulden dava açtırıp yasal süreç devam ediyor bahaneleri ile yasaları arkadan dolanmayı  tercih ederler.

Nasıl olsa yapanın yanına kâr kalıyor, şikayet olsa bile ya sürüncemede bırakılıyor yada sümenaltı ediliyor. Üzerine çok gidilirse açılan davalar uzun yıllarca sonuçlanmadığından sorumlular haksız kazançları ile haksız servetlerine  servet katıyorlar.

Kaçak inşaatlarda Yalnızca birini söylemek gerekirse yalı mahallesi Mithatpaşa Caddesi no: 329 da bulunan A101 in üst katında  kaçak olarak çıkılan ana güzergah üzerinde bulunan kaçak inşaatı zabıta müdürü ,imar müdürü göremiyorlar / göremiyorlar mı ? Yasalara  uygun bina yapan dürüst vatandaşların / toplumun haklarını   hak hukuk adalet yürüyüşü yapan CHP belediyeleri mi  Koruyacak anlamak  mümkün değildir "