Gaze-Temiz-Gaze-Temiz
http://www.gaze-temiz.com

Tunç Başkan Bu Seyahatlerin.,

İzmir'e Faydası Olmadığı Ortadayken!


 I. BAŞKAN TARAFINDAN MECLİSİN AÇILIŞI

 

 
1. 10-13 Ekim 2022 tarihleri arasında Belçika’nın Brüksel kentinde gerçekleşecek olan  "20. Avrupa Bölgeler ve Şehirler Haftası" kapsamında Avrupa Parlamentosu, Bölgeler Komitesi ve Diplomatların da bulunduğu oturumda İzmir'deki dirençli gıda stratejilerimizi ve özellikle şehrimizde başlatılan anaokulu çocukları ile gıda eğitimi ve bölgeye özgü gıda üretimi ile kombinasyonu hakkında yapılan çalışmalar kapsamında görüşmelerde bulunmak üzere 10-12 Ekim 2022 tarihleri arasında düzenlenecek Oturuma İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tunç SOYER, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanları Güven EKEN ve Onur Kadir ERYÜCE'nin katılması, görevli-izinli sayılmaları, yapılacak olan seyahatte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tunç SOYER ve Başkan Danışmanı Onur Kadir ERYÜCE'ye ait ulaşım (hava yolu ile) giderlerinin ilgili firmaya ödenmesi, günlük harcırah giderleri, şehir içi ulaşım giderleri ile seyahate katılan Başkan Danışmanı Güven EKEN'e ait ulaşım (hava yolu ile) giderleri, günlük harcırah giderleri, şehir içi ulaşım giderleri ve (pasaport harcı, yurtdışı çıkış harcı, alan vergisi, seyahat sigortası, vize ücretleri, Covid-19 PCR testleri vb.) diğer yasal giderler Özel Kalem Müdürlüğü Bütçesinin Yurtdışı Geçici Görev Yolluğu Harcama Kaleminden karşılanması hususlarının görüşülmesi. (Özel Kalem Md.E.945213)

2. Almanya'nın Hamburg kentinde her yıl düzenlenen Uluslararası Rüzgar Enerjisi Teknolojileri (Wind Energy) Fuarı bu yıl 27-30 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek olup; alternatif enerji kaynaklarından biri olan rüzgar enerjisine ilişkin dünyadaki teknolojik gelişmelerin izlenmesi ve yenilenebilir enerjileri uygulamaları kapsamında çalışmalar gerçekleştirmek ve ikili görüşmelerde bulunmak üzere İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ruhisu Can AL'ın görevlendirilmesi, 26 Eylül 2022 - 01 Ekim 2022 tarihleri arasında görevli-izinli sayılması, söz konusu seyahat ile ilgili gri pasaport işlemleri, ulaşım (hava yolu ile), konaklama, şehir içi ulaşım, harcırah, yurt dışı çıkış harcı, seyahat sigortası, alan vergisi, Covid-19 PCR testleri v.b. diğer yasal giderlerin Özel Kalem Müdürlüğü Bütçesinin Yurtdışı Geçici Görev Yolluğu harcama kaleminden karşılanması hususlarının görüşülmesi. (Özel Kalem Md.E.945979)

3.  25-28 Eylül 2022 tarihlerinde Hollanda’da gerçekleştirilecek olan EXPO 2022 etkinliğinde EXPO 2026 İZMİR Almere Floriade'da Dünya EXPOları Gelişim Raporlarının sunulacağı AIPH Konferansına katılmak ve teknik incelemelerde bulunmak üzere Etüd ve Projeler Dairesi Başkanı Vahyettin AKYOL, Proje Yönetim ve Koordinasyon Şube Müdür V. Berna ATAMAN OFLAS, Kentsel Tasarım ve Kent Estetiği Şube Müdür V. Hasibe VELİBEYOĞLU ve Mimar Miray KAHYA katılım sağlamaları, 25/09/2022-28/09/2022 tarihlerinde görevli-izinli sayılmaları, personellerin uçakla gidiş-dönüş ulaşım masraflarının, şehir içi ulaşım, konaklama, iaşe, müze konferans ve teknik gezi katılım ücretleri ile diğer tüm giderlerin (yurtdışı seyahat sigortası, yurtdışı geçerli PCR test ücreti, yurtdışı çıkış harcı vb.) Etüd ve Projeler Dairesi Başkanı Vahyettin AKYOL, Proje Yönetim ve Koordinasyon Şube Müdür V. Berna ATAMAN OFLAS ve Mimar Miray KAHYA için Proje Yönetim ve Koordinasyon Şube Müdürlüğünün Yurtdışı Geçici Görev Yollukları Harcama Kaleminden, Kentsel Tasarım ve Kent Estetiği Şube Müdür V. Hasibe VELİBEYOĞLU için Kentsel Tasarım ve Kent Estetiği Şube Müdürlüğünün Yurtdışı Geçici Görev Yollukları Harcama Kaleminden karşılanması hususlarının görüşülmesi. (Etüd ve Prj.Dai.Bşk.E.936855)

4. 19-20 Ekim 2022 tarihinde İspanya'nın Madrid şehrinde düzenlenecek olan "UITP Otobüs Bölümü Toplantısı"na ESHOT Genel Müdürlüğünden Genel Müdür Yardımcısı Eser ATAK, Araç Bakım Onarım Dairesi Başkanı Kadir YILDIZ, Ulaşım Yatırımları Dairesi Başkanlığı Karoser ve Oto Boya Şube Müdürü Ersel ÇETİN, Otobüs İşletme Dairesi Başkanlığı Mali ve İdari İşler Şube Müdürü Ercan DENİZLİOĞLU ve Güney Otobüs İşletme Şube Müdürü Haydar ARAN'ın katılması, toplantıya katılacak personelin 18-21 Ekim 2022 tarihleri arasında görevli-izinli sayılmaları, ulaşım (hava yolu ile), günlük harcırah giderleri, şehir içi ulaşım giderleri ve seyahatle ilgili yapılacak olan (pasaport harcı, yurtdışı çıkış harcı, alan vergisi, Covid-19 PCR testleri vb.) tüm yasal giderlerin ESHOT Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Bütçesinin Yurtdışı Geçici Görev Yolluğu Harcama Kaleminden karşılanması hususlarının görüşülmesi. (ESHOT-İnsan Kay. ve Eğt.Dai.Bşk.E.94123/E.945729)

5. Uluslararası Toplu Taşımacılar Birliği (UITP), Singapur Karayolu Taşımacılığı Dairesi ve MSI Global LTD tarafından 02-04 Kasım 2022 tarihleri arasında Singapur'da dördüncüsü düzenlenecek olan "Singapur Uluslararası Taşımacılık Kongresi ve Fuarı"na, ESHOT Genel Müdürlüğünden Genel Müdür Yardımcısı Kader SERTPOYRAZ, Genel Müdür Yardımcısı Kerim ÖZER ve Hizmet İyileştirme Dairesi Başkanı Dr. Pınar MERİÇ'in katılması, toplantıya katılacak personelin 31 Ekim – 06 Kasım 2022 tarihleri arasında görevli-izinli sayılmaları, ulaşım (hava yolu ile), günlük harcırah giderleri, şehir içi ulaşım giderleri ve seyahatle ilgili yapılacak olan (pasaport harcı, yurtdışı çıkış harcı, alan vergisi, Covid-19 PCR testleri vb.) tüm yasal giderlerin ESHOT Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Bütçesinin Yurtdışı Geçici Görev Yolluğu Harcama Kaleminden karşılanması hususlarının görüşülmesi. (ESHOT-İnsan Kay. ve Eğt.Dai.Bşk.E.94169/E.945738)