Gaze-Temiz-Gaze-Temiz
http://www.gaze-temiz.com

Cemil Başkan Keşke..,

bu açıklamanızı İŞÇİ KARDEŞLERİMİZE YAPSAYDINIZ!

 

Cemil Başkan sendika başkanı konuşurken,

Lütfedip neden aşağıya inmemiş,

Basın açıklamasında yer alan;

".., Karşıyaka belediyesinde maaş ve geriye dönük işçi alacakları .., Kent A.Ş 2021 yılına ait 2 ikramiye 2022 yılına ait 1 ikramiye.., geriye dönük ve bu ay ki yaklaşık %20 si henüz yatırılmamış., Bizler Karşıyaka belediyesi çalışanı olsak da,  bir taraftan anneyiz, babayız, eşiz, çocuğuz, kiracıyız,  .., enflasyon katmer katmer artığı bu ülkede geçinmek iyice zorlaşmışken ev kirası, banka borcu , elektrik. su, .., derken birde maaşların eksik ödenmesi veya hiç ödenmemesi biz işçileri açlığa yoksulluğa mahkum etmek demektir.,"

Sayın Tugay meclis toplantısında bir açıklama yapmış;

".., Biz her ay gecikmeli de olsa ödüyoruz. Yani diğer belediyelerle kuruluşlarla karşılaştırılınca, içinde bulunduğumuz gerçekten anormal ve çok zorlayıcı ekonomik kriz tablosu içinde, biz aslında söylenenin ya da algı oluşturmaya çalışılanın çok daha altında bir problem yaşıyoruz..,"

Cemil Başkan keşke bu açıklamalarınızı işçi kardeşlerimize yapsaydınız,

Maaşlarını eksik alan çalışanlar ;

Arkadaşlar bu eylem bir iş bırakma ve işyerini terk etme eylemi değil, 
basın açıklamasıdır, basın açıklamasından sonrada görevlerimize devam edeceğiz. Dolayısı ile tutanak tutacağız diyenler diledikleri kadar tutabilirler, bizi ilgilendirmez, bizi ilgilendiren kısım anayasal haklarımızdır, biz sendikamızın çağrısına katılım sağlamak zorundayız. Yasal haklarımız var onu kullanıyoruz. 

Derneğimize gelen mesajları da olduğu gibi yayınlıyoruz,

İlgili olan kişiler cevap verirlerse onları da yayınlarız.

"Nivent Hanım Kani Beko nun iki kızı damadı İzmir büyükşehir belediyesinde bir kızı kreşte bir kızı izenerji de damadı da oradan tesadüfen YouTube de bir kanalda sorular program sırasında ne yapayım aç mı kalsınlar ev geçindirmek zorundalar dedi yazık, ama hangi kanalda unuttum tv5 olabilir bunları gördükçe umutlarım sönüyor"

"Nivent abla bugün konuşma yapan Deniz Şahin Gümüştekin 8. Nolu Şb başkanı daha önce  Karşıyaka kent aş elemanıymış sanıyorum yönetimindedir garson değildir 😂😂😂😂herhalde çalışmadan maaş huzur hakkı hayat bunlara güzel vallahi "

Umuyoruz ki geciken maaşlar zamanında ödenir.