Menderes Belediye Başkanı Yeni Evinde “Pencere Açtırmış” İddiası! Ruhsat Sonrası Açılan Çatı Katı Pencereleri Tartışma Yarattı
İddialar kafaları karıştırdı…
Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, yeni kiralık evine taşındı. Ne var ki kamuoyunda dolaşan iddialar, bu taşınmanın “sıradan bir kiracılık” olmadığını öne sürüyor.
İddiaya göre Başkan Çiçek’in taşındığı evin çatı katındaki pencereler, yapı ruhsatı alındıktan sonra sonradan açılmış. Evet yanlış duymadınız: Ruhsata aykırı pencere iddiası, bizzat ruhsatlara uymayanlara mühür vuran bir başkanın evinde patladı!
Üstelik bu da yetmiyor…
Evin sahibi olduğu iddia edilen kişi A.E. aynı binada yaşıyormuş. Kiracı başkan, ev sahibi komşu mu?İddialar kulaktan kulağa yayılıyor:
“Acaba bu ev, ruhsatsız pencerelerle birlikte özel olarak mı hazırlandı?”
Dahası var…
Aynı Başkan Çiçek, geçtiğimiz günlerde meclis toplantısında sermaye artışına ‘hayır’ oyu veren meclis üyelerinin evlerine zabıta, yapı kontrol ve ruhsat ekiplerini yollatmış; bazılarına mühür vurmuştu.
Peki şimdi sormazlar mı:
Ruhsata aykırı olduğu iddia edilen bir evi kiralayan bir başkan, başkalarının eksik pencere, balkonuna göz açtırmazken kendi “manzaralı” çatı katında mı huzur bulacak?
Bu iddialar doğru mu?
Sayın Başkan’dan ve belediyeden henüz bir açıklama gelmedi.
Ama biz hazırız, varsa açıklamanız anında yayınlarız.
Yoksa bu da mı “kişiye özel pencere politikası?”

Birazdan belediye tarafından görünmeyen binayı yayınlayacağız.